Ready for takeoff…

Eindelijk, de site is de lucht in. Het is alweer twee maandjes geleden dat je het vorige Blik op Roeien op de deurmat zag liggen. Dat was echter het laatste papieren blik dat wij op die ‘old school’ manier hebben uitgebracht. Ook de Blikredaxi gaat met z’n tijd mee, hoe verdrietig dit ook mag zijn. Bij menig Orcaan zullen er nostalgische gevoelens opborrelen bij de gedachte aan het zoveelste Blik op Roeien op z’n deurmat.

Maar niet getreurd, deze overgang naar digitaal heeft zeker voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nóg up-to-date’er wedstrijdverslagen en andere artikelen plaatsen. Maar ook de douchegeheimen kunnen de dag na dat ene vulgaire feest al bekend zijn. Wat is er nou fijner dan, als je wakker wordt, met je brakke hoofd even naar de site van de Blikredaxi te gaan en eens kijken naast wie je eigenlijk wakker bent geworden? Bovendien gebeurt het dan ook niet meer dat het blik in je ouderlijk huis belandt en je nieuwsgierige moeder ongevraagd haar neus in de douchegeheimen steekt.

Daarnaast krijgen we veel dynamischer beeld, door naast een overvloed aan prachtige foto’s ook filmpjes van Studio Orca op de site te kunnen zetten die onze stukken visueel ondersteunen. En misschien nog wel het coolste van allemaal, we geven je de mogelijkheid te reageren op alles wat wij publiceren. Dit wordt hét platform om jouw Orcaan-typerende kritische mening te uiten. Laat van je horen! Op die manier kunnen we samen het succes van het digitale Blik op Roeien naar grote hoogtes laten stijgen. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen en hebben er heel veel zin in. 

 

Lees door!

 

Cas Coopmans

Voorzitter Blikredaxi