Ikje – Ik@tinder

rosa

Door Kyra de Vries

Roeiers onder elkaar hebben vaak de nodige moeite om het over iets anders dan roeien te hebben. Maar gelukkig is er tegenwoordig een nieuw gespreksonderwerp waarvan ook roeiers in de ban zijn: Tinder. Op een verjaardag ging het tussen een groepje roeisters van Skøll, Nereus, Triton en Orca over hun Tindermatches. Rosa Bas (OJD) openbaarde haar tactiek:  “Ik like nooit roeiers, dat is stom, dan praat je weer alleen maar over roeien. Ik had wel een match met een kanoër!” De Tritonees van het gezelschap antwoordt hier vervolgens -nog niet helemaal doorhebbende wat ze hier precies mee teweeg ging brengen- op: “Was ie van Triton?”

Maak jij op Orca of daarbuiten wel eens wat leuks of raars mee? En is het op een of andere manier gerelateerd aan roeien of Orca? Stuur het in naar blikredaxi@orcaroeien.nl ! Gebaseerd op ik@nrc komen hier de leukste oneliner-verhalen van Orcanen terecht. Lees door.