SHOT-commissie in de spotlight

Wat is Orca zonder z’n commissies? Tsja, niks. Daarom verdient elke commissie het om een keertje in de spotlight te worden gezet. In deze rubriek licht de commissie zelf haar taken en bezigheden toe. Lees door.

Door Caroline Mathijssen en Nora Sewuster

Shotten doe je misschien voordat je met je ploeg naar een feestje gaat en als je wedstrijdroeier bent shot je waarschijnlijk flink door op de UIT-training. Maar er is ook een tweetal mensen op Orca die ervoor zorgen dat iedereen op Orca kan gaan shotten. Snap je al wat ik bedoel?

De SHOT-commissie is een samenwerkingsverband tussen Orca, Triton, Histos en Spin. En wat deze verenigingen met elkaar in gemeen hebben? Precies! Water. Graag wil de SHOT-commissie aankomende studenten laten zien dat je ook kan kiezen voor een watersportvereniging inplaats van de traditionele gezelligheidsvereniging. Want wie wil er nou niet nat worden? Als goede rode buur van Blauw weten we hoe belangrijk het is om de handjes bij elkaar te steken en te gaan. Ook om deze reden bestaat SHOT: iedereen mag weten hoe leuk Orca/Histos/Spin/Triton en water is.

shot

Het jaarboek leerde mij dit jaar dat maar zo’n 17 procent goed integreert met onze blauwe buur of ander watersportverenigings-lid. Behoorlijk zonde als je het mij vraagt. Het is namelijk super om met allemaal leuke mensen die ook warm worden van water een mooi feestje neer te zetten. Feestgangers van het zwembadfeest in februari kunnen dit beamen.

Tijdens de UIT is SHOT er daarom ook bij. Vrijdag 8 augustus geven we een feest in Club Lux om de UIT knallend in te gaan. Kom even langs voor wat shotjes en een  zoenpartij met een Histosser, Spinner of Tritonees. Daarna kun je ons vinden op donderdag 14 augustus. We staan dan in het Griftpark met waterballen en een mooi feestje. Mocht je als Orcaan mentormama/papa zijn neem je kindjes dan mee. Ook als ze niet kiezen voor Orca kan SHOT ze wel laten zien hoe leuk je het kan hebben op een watersportvereniging.

Enthousiast geworden van dit verhaal? Dat is mooi. Aangezien Caroline en Nora na augustus andere dingen gaan doen (het burgerleven en over landsgrenzen) zoekt de SHOT-commissie weer nieuwe commissieleden. Interesse of andere vragen? Mail ons op: shotevenementen@gmail.com Uiteraard mag je donderdag 14 augustus ook even langs komen in het Griftpark om ons aan te spreken. Helemaal op de hoogte blijven? Like ons op facebook

Tot die tijd: shot door!

 

shot