De Roeihoroscoop – Mei

Door uw mediums Robbert Groen en Jos Zuijderwijk

Positie

Stuur
Je loopt deze week nogal achter de feiten aan. Buiten jouw medeweten om is er heel wat bekokstoofd. Ga met je ploeg mee naar die ene borrel en wie weet heb jij een romance met die leuke externe die vanavond aanwezig is. Kijk alleen uit met het geven van te veel persoonlijke informatie; de sterren zijn niet gunstig gestemd voor een succesvolle date.

Boeg (1)
Probeer met jouw idealisme iets moois voor de wereld te doen. Dat kan ook kleinschalig, zoals wat extra inzet voor je ploeg. Kook wat extra voedsel voor na de wedstrijd, of stel je ploeggenoot voor aan die ene leuke Skøllie. Laat het succes van de afgelopen tijd niet naar je hoofd stijgen. Onthoud dat je de mensen die je op weg naar boven tegenkomt, ook tegenkomt op weg naar beneden. En dan kun je hun hulp wel degelijk gebruiken.

(2)
Er zijn veel dingen waar je verslaafd aan kunt raken. Blijf van die eierkoeken af. Dit werkt niet. Zoek hulp bij je ploeggenootjes of je coaches en vraag of zij goede supplementen weten. Dit kan helpen om summer ready te worden en er op het juiste moment goed uit te zien voor die knappe Tritonees die je op het vlot in de zon tegenkomt.

(3)
Fysiek gezien is je energieniveau gezonken tot een historisch dieptepunt. Stap toch eens op die ergometer. Eén keer in de week een ergosessie zorgt ervoor dat jij je ploeg vooruit kan helpen en die toptijd neer kan zetten. Op het gebied van dating zijn de sterren jou gunstig gezind. Vraag die knappe Orcaan aan de bar mee uit. Succes gegarandeerd!

(4)
Jij bent een beetje uit je doen, maar toch zul je de dag goed doorstaan. Je hebt voor je ploeg een verrassing in petto en zij zullen daardoor gecharmeerd zijn. Een fijne dag voor jullie. Vandaag zal jij die ene leuke Vidraat tegen het lijf lopen. Maak gebruik van deze mogelijkheid om eens een gesprekje aan te knopen. Geniet van de dag en jij zult zien dat je positivisme overslaat op de rest van de ploeg.

(5)
Deze week ben je een beetje gestrest: je bent superdruk met al je bezigheden. Roeien kost natuurlijk tijd en energie, dus het is verleidelijk om trainingen af te zeggen. Doe dit niet! De edele sport van het roeien zal je rust brengen, dus haal stevig door!    Uiteindelijk blijkt het allemaal best mee te vallen.                   

(6)
De sterren onthullen vooral veel over je liefdesleven, zes! Waar ben je mee bezig? Neem de eeuwige wijsheid des hemels ter harte en kom tot bezinning. Ga eens rustig in een hoekje met een Fristietje je zonden overdenken. Op roeigebied gaat het er overigens niet minder om, houd dat vast.

(7)
Voor nummer zeven staan er eigenlijk maar twee woorden luid en duidelijk te stralen. “Meer benen!” Deze woorden komen hoogstwaarschijnlijk niet als een totale verrassing. Laat die beentjes eens wat werk verrichten in de boot, dat komt op de lange termijn niet alleen je team, maar ook jouzelf ten goede!

Slag (8)
Ten slotte de slag. Haantje de voorste. Je hebt een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsgevoel, wat natuurlijk geen slechte eigenschap is. Probeer alleen niet te bemoeizuchtig over te komen; dit levert namelijk zo nu en dan de nodige wrijving op tussen jou en andere mensen. Op liefdesgebied werkt deze proactieve houding wel meestal in je voordeel. Vis de mooiste visjes maar als eerste uit de poel der vrouwelijk of mannelijk schoon.