Ikje – Sladressing in het Orquarium

Door Anoniem

Dinsdagavond; vergadering van een van de vele Orcacommissies. We nemen met z’n allen plaats in het Orquarium. Het is rond etenstijd, dus de maaltijdsalades van een bekende (lichtblauwe) supermarkt komen links en rechts van mij op tafel. Bij de moderne multitasker alles moet snel, snel, snel, en tegelijk. Zo ook het nuttigen van het avondmaal. Het mayo-zakje van de salade van mijn buurvrouw gaat in haar gehaast moeilijk open. Ik vraag me af of dat wel goed gaat, en bekijk haar gestuntel met een betwijfeld gezicht. Ennnn, ja hoor! Het zakje scheurt open en ze zit onder de witte sladressing. Gelach stijgt op in het bedomde hok. “Zo, lekker bezig?” Zonder goed na te denken over haar reactie, countert ze direct: “Noooouuuu lach maar, ik ben helemaal onder gekwakt!” Eén ding verandert blijkbaar nooit: in het Orquarium gaat het toch op een gegeven moment altijd over seks.

Maak jij op Orca of daarbuiten wel eens wat leuks of raars mee? En is het op een of andere manier gerelateerd aan roeien of Orca? Stuur het in naar blikredaxi@orcaroeien.nl ! Gebaseerd op ik@nrc komen hier de leukste oneliner-verhalen van Orcanen terecht. Lees door.