Orca gaat internationaal!

Misschien heb je er al iets over gehoord in de wandelgangen of zag je vorige week de foto’s van de Orientation Market: Orca zet zich in voor buitenlandse studenten!

foto 1-min

Het studentenleven anno 2016 wordt steeds verrijkender en uitdagender: je krijgt als student allerlei mogelijkheden aangeboden om de studenten wereld buiten ons kikkerlandje te ontdekken en om het buitenlandse avontuur aan te gaan. Op uitwisselingsprogramma, een stage of een volledige bachelor of master: het kan allemaal tegenwoordig. En laat het nou zo zijn dat we via Blik op Roeien! Altijd een kijkje in het leven van een Orcaan in het buitenland meekrijgen. En wat blijkt nou? Velen van ons hebben in het buitenland ook roeiervaring opgedaan.

foto 4-min

In het buitenland worden we met open armen ontvangen. Orcanen als individu bij andere roeiverenigingen, maar ook de gehele wedstrijdsectie van Orca bij de Waarom doen wij dat niet? Waarom Orca alleen binnen Utrecht bekend laten zijn? Hoe tof zou het zijn als straks in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Scandinavië studenten over Orca hebben gehoord!

foto 2-min

Met het ‘Project Exchange Students: row with it!’ willen we tevens bijdragen aan het internationaliseringsbeleid van de Utrechtse onderwijsinstellingen. Ook merken we dat exchange students vaak moeilijk in contact komen met Nederlandse studenten. Op deze manier willen wij de internationale een gezonde optie bieden om het bruisende Utrechtse studentenleven mee te maken en samen met de Nederlandse Orcaleden te genieten van alles wat Orca te bieden heeft!

foto 3-min

Lijkt het jou leuk om dinsdag 1 maart te komen helpen? De clinic begint om 17:00 uur tot 19:00 uur waarna de buitenlandse studenten komen happen en borrelen. Afsluitend is er een feest in de Poema!

Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste Orcanen die het leuk vinden om in het Engels te coachen! Net zoals tijdens de afroeiperiode

Ben jij een eerstejaars Orcaan en wil jij alvast ontdekken en kijken of je coachen leuk vindt? Dan is dit je kans! Ben je ouderejaars Orcaan en beleef je plezier aan coachen? Wil jij een uitdaging aangaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanmelden om te helpen bij de clinic en om te gaan coachen kan door een mail te sturen naar voorzitter@orcaroeien.nl .

HAAL DOOR!