De vijf meest memorabele ploegpresentaties

Door Robbert Groen

De tentamenperiode is voorbij en jullie hebben jezelf belooft dit blok echt te iedere week in de UB te gaan zitten.  Om alle noeste arbeidsuren te compenseren, hier als SOGmateriaal de vijf meest gedenkwaardige ploegpresentaties volgens de Blikredaxi!

 

  1. presentatie1EJL 2010

Deze jongens maakten de meest gedenkwaardige filmbeelden; gebruikmakend van hun lengte speelden zij onder andere de hobbits in Lord of the Rings. Bij het zien van dit filmpje zou je bijna vergeten dat zij niet probeerden het goud in de vulkaan vernietigen, maar eigenlijk de gouden treden van de podia probeerden te bestijgen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_b62kBg7MLE

 

  1. presentatie2EJZ 2016

Prima montage,  op het juiste moment geknipte beelden en actueel. Deze ploeg verdient deze tweede plaats. Nu hopen dat zij het ook op het water laten zien. Laat dit filmpje een stimulans zijn om onze eerstejaars ploegen over het water heen aan te moedigen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=94yLoiCFdLk

 

  1. presentatie3DCL8+ 2012

De snelheden die in dit filmpje geproduceerd werden deden de Sting verbleken. Soms zijn ploegpresentaties erg cliché, met roeibeelden, bijnamen en andere roei/orca gerelateerde onderwerpen. Zo ook hier, maar toch verdienen ook zulke filmpjes een plaats in de top vijf. Bij deze de DCL8+ ’12 die van alle cliché ploegpresentaties het meeste moeite heeft gestoken in het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=-BRmiI-Tuzk

 

  1. presentatie4OJL 2009

Nu bijna ondenkbaar, maar in 2009 was er nog sprake van een ouderejaars lichte ploeg! Deze nu echt oude mannen lieten Orca kennis maken met de activiteiten die zij deden gedurende hun trainingskamp in Sevilla. Zou het er dit jaar ook zo aan toe zijn gegaan bij het RTC?

 

https://www.youtube.com/watch?v=4-ehZmafOWI

 

presentatie55.  EJZ 2013

Op vijf misschien wel één van de ploegpresentaties die het meest besproken is na afloop. In de tijdsduur van de presentatie is al te zien dat hier lang over nagedacht is. Deze heren hebben met deze presentatie laten zien waar zwaar volgens hun voor staat, maar ook dat zij over veel doorzettingsvermogen beschikten. Het schijnt dat na afloop van deze presentatie de aanwezigen als dank in luid applaus uitbarsten.

https://www.youtube.com/watch?v=j4Ge9BZpNDo

 

Mochten jullie zelf nog gave filmpjes/verhalen hebben over jullie ploeg stuur die dan gerust op! Wie weet verdient deze dan nog wel een plaatsje in het volgende artikel. Of wijden wij er een heel artikel aan!