Ikje – IJzersterke liefde

Door Robbert Groen en Marilou Boddé

Het was donderdagnacht kwart over vier voor de Tivoli. Verlangend kijk je naar haar mooie figuur, haar ronde vormen, de schittering in haar ogen, haar egale huid; ze ziet er sportief uit. Je vraagt of je mee mag en ze stemt in. Je legt een hand op haar schouder en een hand rond haar middel. Samen bewegen jullie je door het nachtelijke Utrecht. Haar zachte gekreun maakt een ongekend verlangen in je los. Je kunt niet wachten om thuis te zijn. Voor je deur sta je even licht twijfelend stil. Je streelt haar zachtjes. Andere mannen waren geen partij, alleen jij had de sleutel tot haar hart. Ook vannacht heeft ze je weer thuisgebracht, je trouwe stadsfiets.

Maak jij op Orca of daarbuiten wel eens wat leuks of raars mee? En is het op een of andere manier gerelateerd aan roeien of Orca? Stuur het in naar blikredaxi@orcaroeien.nl ! Gebaseerd op ik@nrc komen hier de leukste oneliner-verhalen van Orcanen terecht. Lees door.