Lieve Ome Ølaf – Editie 5

Door Ome Ølafomeolaf

 

In ‘Lieve Ome Ølaf’ leggen Orcanen hun alledaagse issues voor aan de onverschrokken ome Ølaf, de viking die altijd met raad en daad paraat staat [sic]. Van “ik heb gezoend; ben ik nu zwanger?” tot “wie zijn FLOAT, ik heb ze nog nooit gezien?”, ome Ølaf heeft een antwoord!

Lieve Ome Olaf.

Ik heb last van heimwee naar mijn oude ploegje. Mijn nieuwe ploeg is erg lief, maar ik mis mijn oude coaches en ploeggenoten. Heb je advies over hoe ik die heimwee kan verhelpen?

Liefs,

Een verloren sjaars

 

Dag sjaars,

Eigenlijk is tegen verdriet maar één remedie: bier. In het geval van heimwee schrijf ik een Chouffje voor, minimaal drie keer per avond innemen.

Daarbij helpt het als je je Arcoaches en ploeggenoten gewoon blijft zien! Denk aan borrelavonden aan de bar als je je medicijnen inneemt, of bij iemand thuis voor een dinertje.

Vergeet ook vooral niet dat je ná de ARCO-periode je coaches definitief kunt strikken! Gebruik daarvoor de twaalf verleidingsstrategieën beschreven in mijn bestseller Wat Coaches Willen, Verhalen van een Viking (€19,99, te koop bij de betere boekhandel).

Ølaf

 

Zit jij nou ook met een groot probleem? Twijfel niet en lucht je hart in een mailtje naar blikredaxi@orcaroeien.nl o.v.v. Ome Ølaf en wie weet wordt je vraag volgende keer beantwoord door je favoriete oom! Natuurlijk kun je ons ook anoniem een mailtje sturen via bijvoorbeeld http://www.sendanonymousemail.net/ .