Een kaartje van… Rowbijntje

In “een kaartje van…” sturen Orcanen elkaar een kaartje met een doorgeefvraag. In de vorige editie stelde Tokyrow ’20 de dames van Rowbijntje de vraag: “Bij wie van Orca zouden jullie de was willen doen?

Beste heren van Tokyrow ‘20,

Bedankt voor jullie vraag! Wassen is naast roeien toevallig een van onze talenten, dus daar weten we wel raad mee. Zowel wassen als roeien gebeurt bij ons intens krachtig. Daarvoor moet er echter wel even wat tijd en moeite in gestoken worden. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben een grote stapel was weg te werken. Rowbijntje doet daarom de was bij verschillende Orcanen en commissies!

  • Het voorprogramma, een snel programma, draaien wij bij een snelle roeier. Gelukkig kennen wij op Orca veel snelle roeiers waaronder Pien Barnas. Deze wedstrijddame weet wel hoe ze iets met toewijding en precisie aan moet pakken.
  • De witte was doen we bij onze maatjes van Watskeboot. Als kersverse samengestelde ploeg zitten we nog volop in de wittebroodsweken en zijn we nog druk in beraad over een gepaste ploegnaam. Watskebijn vonden we nog niet zo pakkend. (Bootje krowket daarentegen..Isabel :D)
  • De groene was doen we natuurlijk bij de ARCO! Niets zo gezellig als al onze groene kleding wassen temidden van allemaal groene mensen. Bovendien heeft één van onze Rowbijntjes al goede ervaringen met wassen bij de groene ARCO.
  • De bonte was doen we bij onze lieftallige coach Renée Schrijen. Als iemand het te bont heeft gemaakt op Orca weet Renée daar gegarandeerd het fijne van. We weten dus waar we moeten zijn voor goede verhalen en smeuïge details.
  • Voor de wasverzachter gaan wij naar het nieuwe bestuur. Het bestuur houdt de vereniging fris, scherp en schoon. Zonder wasverzachter geen fijne was en zonder bestuur geen fijne vereniging!

Wij eindigen ons programma hier en sluiten af met een vraag aan onze voorzitter Sjoerd. Beste Sjoerd, we vroegen ons het volgende af: Waar kijk je het meest naar uit dit jaar en waar zie je het meest tegenop?

Met intens krachtige groeten,

Rowbijntje o.d.z. dat zit wel gewassen

Evelien van Egmond, Hilde Bekkers, Nienke Heuver, Sophie van Scherpenzeel en Veerle Walch