Voorbeschouwing – Hollandia/NK klein 2018

Zoals u van ons, uw ervaren voorbeschouwingscie, gewend bent, wordt het dit weekend als vanouds fantastisch weer en spektakel op het Nederlands Kampioenschap voor twee riemen in Amsterdam. Het wordt fenomenaal. Zo mooi is het nog nooit geweest. Orca gaat voor goud!

Zoals jullie weten zijn wij de beste en meest bondige voorbeschouwingscie. Geen dank.

Vrijdag
Voorbeschouwing Hollandia trump hoofd

‘Het seizoen begint nu echt. We doen het, We gaan weer vooraan varen!’

Het weekend begint met NK velden, waar onze lokale Orca helden aftrappen: Henk-Jan, Vincent,  Daniëlle & Lisanne, Rosa, Margriet, Carlijn en Tosca. Iedereen gaat door naar de halve finales op zaterdag. We pakken iedereen!

Zaterdag
Voorbeschouwing Hollandia trump hoofd

‘Deze is voor alle haters, ons IQ als voorbeschouwingscie is het hoogst. Voel je alsjeblieft niet dom of onzeker, het is niet jullie fout.’

Op zaterdag komen er meer Orcanen aan de start, ook in de niet NK velden. Meer is beter! Roy maakt werk van zijn ambitie om volgend jaar voor Orca Zwaar uit te komen door nu op te warmen in een Vidar ploeg. Je weet nooit wat je potentie is als je geen actie onderneemt (#11).

EJZ en EJL hebben op de Varsity hun kruit nog droog gehouden. Dat zegt natuurlijk helemaal niks. Onzin! Op de spar in Tilburg werd gehakt gemaakt van de tegenstand. Dit wordt uiteraard meegenomen naar het NK, zodat er op een normale wedstrijdbaan wél meegedaan wordt om de knikkers.

EJD en EJLD hebben de opstelling omgegooid en dus kan alles gebeuren. Natuurlijk gaan ze winnen! Ondanks de negatieve berichten, covfefe.

De zware middengroep heeft besloten het NK aan zich voorbij te laten gaan met de blik op Henley en starten daarom met beide ploegen in de viermet. Wij als voorbeschouwingsscie kunnen alleen maar zeggen: Slimme zet, wat zijn ze toch handig!

De lichte middengroep start zowel in de dubbeltwee als de vierzonder. Hiervan verwachten we vuurwerk, waarin niet wordt meegenomen hoe de situatie rond het inwegen ligt. De wedstrijd start voor deze lichten uiteraard op de weegschaal. We weigeren om ze dun te noemen, want dat is natuurlijk niet politiek correct. We noemen ze daarom gewoon lichtgewicht.

De middengroep dames start ook in de vierzonder. Zij hebben in Tilburg laten zien wat ze waard zijn, door Skøll naar huis te varen. Dat kunstje gaan ze in hun voorwedstrijd weer keurig herhalen!

Zondag
Voorbeschouwing Hollandia trump hoofd

‘We gaan zoveel winnen dat je er gewoon moe van wordt!’

Op zondag is het dan zover. De velden van het NK worden besloten in de finale. Waar de crème de la crème de prijzen verdeelt op de finaledag van het Neerlandsch kampioenschap voor twee riemen, grijpt de rest van Orca de prijzen weg in de beginneling velden. We adviseren vooral om de race goed op te bouwen. Bij al deze ploegen weten we het zeker: Jullie kunnen als geen ander bouwen; Triton kan niet bouwen, de rest kan niet bouwen. Ze snappen er niks van!

Mocht je informatie hebben gehoord dat Orca ergens niet als eerste is geëindigd? Fake news!

Maar echt. Fake. News.