Een kaartje van… Jethro Leenheer

In “een kaartje van…” sturen Orcanen elkaar een kaartje met een doorgeefvraag. In de vorige editie vroegen de Avocarow’s zich het volgende af: “Wij hadden een vraag aan Jethro Leenheer. Wij vroegen ons af hoe jouw jaar als praeses van Draft tot nu toe is bevallen. Daarnaast hoopten we misschien nog wel op wat verhalen over toen jullie praeses jas gebrast/gestolen was. Als laatste zijn we wel benieuwd wat jij tot nu toe van de huidige Draft aspiranten vindt.”

Jethro kaartje

Hele goeie dag dames en heren,

Een jaar als praeses van een groep mannen die zo actief (op borrels en commissies) zijn is het neutraalst gezegd een ervaring. Het blijft een doel om te proberen de heren gestructureerd actief en op de hoogte van alles te houden. Ik heb er vertrouwen in dat het binnenkort gekozen bestuur hier zeker nog punten op kan en zal winnen.

Zoals velen weten was onze parel van een jas gestolen. Ik zal eerlijk zeggen dat ik het zoals meerderen ook gedaan zou hebben, als ik de mogelijkheid had. Voor ons zaten er alleen een boel fouten in het “bras”-deel. Zo zijn er enkele regels aan dit soort activiteiten en is het simpelweg diefstal als hier niet aan voldaan word. Hier zal ik verder niet op in gaan.

De uiteindelijke eis hadden wij niet hoeven uitvoeren omdat iemand wilde pronken met een gestolen voorwerp wat, zoals te verwachten valt, niet werd gewaardeerd. Zo hadden wij het bezit terug gevorderd, maar uit sportiviteit vonden wij het wel leuk om er toch wat mee te doen.

De aspiranten zijn onlangs tot volwaardig leden geridderd met de bordeaux en gouden das. Ieder nieuw lid wat wij hebben aangenomen sta ik volledig achter en het zijn naar mijn mening stuk voor stuk helden. We hebben pas enkele ervaringen gedeeld, maar ben er zeker van dat hier nog veel van zullen komen.

De volgende vraag gaat naar lentedames 1. Zouden jullie je ploeg willen voorstellen?

Vriendelijke groet,

Jethro Leenheer