Een kaartje van… HCl8 ’18

In “een kaartje van…” sturen Orcanen elkaar een kaartje met een doorgeefvraag. In de vorige editie vroegen de Lentedames 1 aan de Heren Clubacht ’18, die samen een tinderaccount hebben, om hun leukste tinderverhaal met Orca te delen. 

Heren Cl8

Allereerst willen wij de lentedames bedanken voor hun kaartje. We vonden het leuk om jullie te mogen coachen in de lenteperiode. Daarom vinden we het ook zo jammer dat de helft van jullie geen lid meer is bij Orca, maar genoeg over jullie. Nu zullen wij wat over onszelf vertellen. We moeten helaas bekennen dat ons tinderaccount, ondanks alle pikante en zwoele foto’s, ons niet veel meer heeft opgeleverd dan een aantal doodgelopen gesprekken. Wij moeten jullie een goed tinderverhaal dus (voorlopig) schuldig blijven. Daarom hebben wij een mooi abc’tje gemaakt waarin wij het afgelopen jaar kort uiteen zetten en onszelf presenteren. Wie weet levert dat ons meer op dan ons tinderaccount.

A is van acht, met zoveel roeien wij

B is van boot, daarin roeien wij

C is van clubacht, dat zijn wij

D is van datediner met de damesclubacht

E is van Evert en Eline, onze coaches

F is van Fabienne, onze coach

G is van Guus, onze coach

H is van herenclubacht, dat zijn wij

I is van iedereen houdt van de clubacht

J is van Jelle, onze biercoach

K is van kleine spelers, het meerendeel van ons

L is van langzaam, dat was Triton in ons veld

M is van Maxim, de slag

N is van Niels, de boeg

O is van Orla, de stuur

P is van pils, lekker na de training

Q is van quality time met de clubacht

R is van rukken, niet voor een wedstrijd

S is van sloom, dat was Triton

T is van Triton, die waren langzaam zeg

U is van uittraining, lekker vunzig

V is van vaarverbod, kutzooi

W is van winnen, de B-finale

X is van xxx, de clubacht

Y is van yeah let’s go

Z is van zilverpijl, daarin roeien wij

Wij geven het kaartje door aan het Bestuur 2018-2019. Als Clubacht mochten we helpen als bewaking op jullie Cobo en dat was een geweldige avond! Nu zijn wij benieuwd naar wat jullie leukste of bijzonderste Cobo verhaal is.

Wij wensen jullie allemaal een geweldig bestuursjaar toe!

Kusjes van de Herenclubacht 2018