QUIZ: Wat voor quarantaine-roeier ben jij?

 

quiztime-now-quiz-memes-53306395

 

We zitten nu ongeveer een maand binnen. En ja, dat doet wat met je… Je vindt jezelf opeens op een wielrenfiets of zit huilend met je biertje op de bank. Een identiteitscrisis is dan ook nabij. Gelukkig geeft de Blikredaxi wat structuur aan je leven. Na deze quiz weet je namelijk precies wat voor quarantaine-roeier jij bent!

1. Met wie zit jij in quarantaine?

A: Met de hele familie, echt “gezellig”!
B: Met mijn huisgenoten: escalatieeeee.
C: Alleen. Dus. Bek. Houden.

 2. Sport je nog?

A: Natuurlijk! Hardlopen, wielrennen, sportsessies op YouTube. Wat moet je anders met al die tijd?
B: Ja! Ik loop van mijn bed naar de koelkast. Zwaar wel man.
C: Soms doe ik een yoga lesjes of ga ik hardlopen, maar verder…

3. Heb je nog contact met mensen?

A: Ik heb inmiddels alles wel besproken met mijn moeder/huisgenoot/huisdier.
B:  Ik join iedere online Houseparty die er is.
C: Contact? Ik weet niet eens meer hoe mijn eigen stem klinkt.

4. Wat eet jij als ontbijt? 

A: Kwark natuurlijk én Fristi. Je moet toch denken aan de gains.
B. Ontbijt? Goh, dat is lang geleden…
C. Pannenkoeken all day every day. Gotta treat yourself men.

5. Wat heb je gisteren gegeten?

A: Ik heb natuurlijk de culinaire hap gemaakt. Fantastisch, al die tijd om te koken!
B: Telt bier als eten?
C: Pasta. Net zoals eeuhm… gister.

6. Werk je thuis en zo ja, hoe gaat dat?
A: Heerlijk, eindelijk tijd om al mijn to-do lijstjes af te werken. Structuur is mijn vriend.  
B: Als ik wijn in mijn koffiemok doe gaat het best prima.  
C: Ik zit wel achter een bureau. Dat is stap 1 toch?

En dan nu… de uitslag!

Meeste A: Jij bent een quarantainetijger. Jij hebt alles onder controle. Maar…dan…ook…echt…alles! Niks doen kun je niet. Misschien leg je de lat soms iets te hoog. Probeer eens een hele dag te netflixen.

Meeste B: Jij bent de comfort koning(in). Jij vindt thuis zitten prima. Toch is variatie soms ook fijn. Pro tips: ga eens aan de andere kant van je bed zitten of wissel je diepvriespizza  af met verse pizza’s.

Meeste C: Jij zit er een beetje doorheen. Je mist real life Orca. En dat is oké, het is ook gewoon kut om in quarantaine te zitten. Ga niet bij de pakken neer zitten. App je roeimaatjes eens. Doe een potje 30-seconds. Doe toch die leipe You-Tube-workout. Uiteindelijk dan komt het allemaal goed.  Echt!

Geschreven door: Vivian Buers