Lieve Ome Ølaf – Editie 11

omeolaf

Door Ome Ølaf

In ‘Lieve Ome Ølaf’ leggen Orcanen hun alledaagse issues voor aan de onverschrokken ome Ølaf, de viking die altijd met raad en daad paraat staat [sic]. Van “ik heb gezoend; ben ik nu zwanger?” tot “wie zijn FLOAT, ik heb ze nog nooit gezien?”, ome Ølaf heeft een antwoord!

Lieve Ome Ølaf,

Over een maandje alweer ga ik mijn 21-diner houden en mijn vriendin (ook Orcaan) heeft beloofd om het eten op zich te nemen. Nu heeft ze helaas een abonnement op Blik op Roeien. Op zich fijn dat ze een belezen type is, maar ze wil de 5 gangen van flapjacks met proteïnebars maken. Gefrituurd, soepvorm, beignets, bevroren, stamppot. *zucht* Wat moet ik doen? Ik houd niet van eiwit.

Groet,

meneer_minder_eiwit

Geachte meneer_minder_eiwit,

Beter een half ei dan een lege dop. In relaties is het søms op eieren lopen. Als je echt van haar houdt, moet je haar ook de gelegenheid bieden om iets liefs voor je te doen. Dat is het hele eieren eten. Ik verwacht dat je gasten binnen vijftien minuten zo vøl als een ei zijn. Dat is het moment waarop jij uit je ei kruipt: je bedankt je vriendin vriendelijk voor het køken en haalt de cøcktailset (je ei van Columbus) uit de keuken. Je vrienden worden zo zalig als een ei (drønken) en beleven de avond van hun leven. Appeltje eitje.

Enfin, het ei is gelegd. Succes!

Grøte groet,

Ome Ølaf

Zit jij nou ook met een groot probleem? Twijfel niet en lucht je hart in een mailtje naar blikredaxi@orcaroeien.nl o.v.v. Ome Ølaf en wie weet wordt je vraag volgende keer beantwoord door je favoriete oom! Natuurlijk kun je ons ook anoniem een mailtje sturen via bijvoorbeeld http://www.sendanonymousemail.net/