Lieve Ome Ølaf – Editie 12

omeolaf

Door Ome Ølaf

In ‘Lieve Ome Ølaf …’ leggen Ørcanen hun alledaagse issues vøør aan de ønverschrøkken Ome Ølaf, de viking die altijd met raad en daad paraat staat [sic]. Van “ik heb gezøend; ben ik nu zwanger?” tøt “wie zijn FLØAT, ik heb ze nøg nøøit gezien?”, Ome Ølaf heeft een antwøørd!

Lieve Ome Ølaf,

Ik zit tegen het einde van mijn Orcarrière aan. Het lijkt mij heerliii om als burger door te blijven roeien, maar ik zie Viking eigenlijk helemaal niet zitten. Ik zou het veel leuker vinden om zo’n rijke businessman te vinden waar ik mee kan trouwen, zodat we samen gelukkig kunnen worden, wonend op een privédomein met eigen roeiwater. Heb je advies voor mij?

Groetjes,

Orcarrière_voorbij

Beste Orcarrière_voorbij,

Een businessman? Ik høør wat je zegt, maar met zo’n mission statement moet je wel even brainen over je aanvliegrøute. Een stukje cømmitment is dan key. Je priø ligt bij het uitnutten van je roeicømpetenties. Die bieden namelijk een haakje bij de roeivereniging Het Galjoen, waar je veel salestijgers kunt ontmoeten. Ik zou even levelen met het bestuur, want ze rekruteren ook burgerleden! Als je dan mømentum hebt met een toffe cøncullega, moet je døørpakken en gas geven. Met deze can dø-mentaliteit is het een nø-brainer dat je je target voor de deadline hebt getackeld. Wørk hard, play hard.

Groet,

Ome Ølaf

Zit jij nou ook met een groot probleem? Twijfel niet en lucht je hart in een mailtje naar blikredaxi@orcaroeien.nl o.v.v. Ome Ølaf en wie weet wordt je vraag volgende keer beantwoord door je favoriete oom! Natuurlijk kun je ons ook anoniem een mailtje sturen via bijvoorbeeld http://www.sendanonymousemail.net/